وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

هر آنچه باید درباره وکیل طلاق بدانید

وکیل طلاق

وکیل طلاق

طلاق مسئله ای جدی در کشور عزیزمان ایران شده است. در ایران زوج های جوان با نظر خانواده یا به اجبار و یا عجولانه اقدام به ازدواج می کنند و بعد از مدت کوتاهی زندگی زناشویی  به سرعت دچار مشکل می شوند که برای حل بعضی از موارد، نیاز به وکیل طلاق یا مشاور حقوقی است. انتخاب یک وکیل طلاق باتجربه و منصف در حل مشکلات زندگی زناشویی شما نقش و اهمیت زیادی دارد و باید وکیلی انتخاب کنید که پرونده های زیادی در زمینه طلاق وکالت کرده باشد. اولین مشاوره با یک وکیل رایگان است. می‌توانید از این فرصت برای حرف زدن درمورد انتخاب هایی که پیش رو دارید استفاده کنید.

وکیل طلاق کیست؟

وکیل طلاق شخصی است که از طرف شخص دیگر ، به منظور عقد وکالت برای انجام امور مربوط به طلاق تعیین می شود.برخی از این امور ممکن است شامل حضانت کودک ، تشکیل پرونده و تقسیم دارایی و بدهی در بین همسران باشد. در مورد جدایی های قانونی ، وكیل طلاق در قالب حكم دادگاه جدایی را اعطا می كند. هنگامی که کودکان درگیر هستند ، یک وکیل طلاق به تعیین شرایط حضانت کودک کمک می کند.

در طی مراحل طلاق ، وکیل سعی می کند از حقوق موکل خود محافظت کند. یک وکیل طلاق باید یک شنونده باشد و باید بدون قضاوت باقی بماند – این مهارت ها هنگام برخورد با چنین موکلانی بسیار مهم است.

وظایف یک وکیل طلاق

وظایف وکیل طلاق بسته به ویژگی های پرونده متفاوت است. اما به طور کلی وكیل وظیفه دارد در تمام مراحل ، از اولین جلسه ، به تسویه حساب پس از نهایی شدن طلاق ، به موکل كمك كند.

  • مشاوره در مورد نحوه برخورد با اموال زناشویی ، حساب های بانکی و سایر دارایی های زناشویی
  • اطمینان از پیشرفت های حاصل از اختلافات ، دادرسی و مراحل انجام طلاق
  • تهیه و تشکیل پرونده در مورد کلیه اسناد مربوطه ، مانند احضار و شکایت  و تهیه دستورالعمل نهایی طلاق و حضانت
  • واسطه ای برای مقابله با تعارضات در طول طلاق ، مانند اختلافات حضانت ، و استدلال های مربوط به اموال
  • نمایندگی در همه جلسات دادگاه

 

وکیل طلاق

 

انتخاب وکیل طلاق

 

طلاق یک اتفاق کاملاً عاطفی در زندگی هر کسی است و برای اکثر افراد ، هدف از استخدام وکیل داشتن کسی است که بتواند همه مسائل را از دیدگاه معقول اداره کند. وکلا هم افرادی هستند و هر کدام شخصیت خاص خود را دارند. برای هر کسی که به دنبال کمک به طلاق یا موضوع خانواده دیگری باشد ، مشارکت یک وکیل مناسب برای آن ها مهم است. انتخاب یک وکیل طلاق که مناسب شخصیت و نیازهای حقوقی موکل باشد اولین قدم مهم برای اطمینان از پیشرفت بی عیب و نقص روند است.

برخی از افراد با داشتن یک وکیل ، احساس راحتی می کنند و برخی نیز وکیل می خواهند که بسیار پرخاشگر باشد. زوجینی که وکلا را ترغیب به سازش می کنند اغلب متوجه می شوند که پرونده آن ها سریع تر و با استرس کمتری رو به رو می شوند. درنهایت ، این تصمیم شخصی است برای هر کسی که وکیل طلاق را انتخاب کند.

 

 

استخدام وکیل دادگستری غیر خانوادگی

 

در شهرهای کوچک و مناطق روستایی ، تعداد معدودی از وکلای دادرسی عمومی معمول نیست که وکلا را در طیف گسترده ای از امور حقوقی ، از جمله طلاق ، وکالت نمایند. غالباً این وکلا با بیشتر رویه ها آشنا هستند و احتمالاً دادگستری با شنیدن این موضوع ، چشم انداز و تخصص بی نظیری را ارائه می دهند.

هنگام استخدام وکیل غیر خانواده ، ایده خوبی است که سؤالاتی بپرسید تا مطمئن شوید که وی در زمینه مسائل مربوط به حقوق خانواده به روز بوده و بررسی های موکل را در صورت امکان بررسی می کند. در بعضی موارد ، افراد فهمیده اند که ارزش وقت خود را برای مسافرت با مسافت کوتاه به جامعه بزرگتری که در آن وکالت متخصص در حقوق خانواده پیدا می شود ، می کنند.

 

آیا وکلا در طلاق برای مردان وجود دارند؟

 

بسیاری از مردانی که طلاق می گیرند همان احساسات همسر خود را متحمل می شوند و احساس می کنند که به نوعی از حقوق آن ها حمایت کامل نمی شود. مسائل مربوط به پرداخت فرزند و همسر ، و به دست آوردن حضانت فرزند ، اغلب مردان را به این فکر می اندازد که وکلا در مورد طلاق برای مردان وجود داشته باشند. تقریباً همه وکلای دادگستری خانواده ، موکل های هر دو جنس را راهنمایی می کنند ، اما عده ای نیز هستند که در نمایندگی مردان در مراحل قانونی خانواده تخصص دارند.

هنگام انتخاب وکیل طلاق ، استخدام شخصی که موکل راحت با او صحبت می کند بسیار مهم است. اطلاعات شخصی زیادی وجود دارد که باید به وکلای دادگستری خانواده ابلاغ شود تا آن ها بتوانند به طور موثری موکل خود را نمایندگی کنند. مشاوره قبل از استخدام وكیل الزامی است ، زیرا این امر به وكیل و موکل نیز این فرصت را می دهد كه ببینند احتمالاً قادر به همکاری با هم هستند یا خیر. بسیاری از وکلای دادگستری ، از جمله وکلای طلاق ، برای این منظور مشاوره رایگان ارائه می دهند. هنگام حضور در چنین جلسه ، ایده خوبی است که موضوعات اصلی را یادداشت کنید و آماده پاسخگویی به چند سوال در مورد طلاق باشید.

تنظیم دادخواست طلاق

هرگاه زن یا مرد بخواهند از یک دیگر طلاق بگیرند، ابتدا باید با وکیل طلاق مشورت کنند. سپس از دادگاه تقاضای طلاق نموده و طی دادخواستی دلایل و منضمات خویش را بطور مکتوب به دادگاه ارایه دهند تا از این طریق و با حکم دادگاه، اجازه طلاق صادر شود.

از تاریخ تصویب قانون حمایت خانواده زوج هایی که قصد جدایی از یکدیگر را دارند باید جهت رسیدگی و دریافت گواهی عدم امکان سازش به دادگاه مراجعه نمایند. بنابراین مراجعه به دادگاه برای زوجین اجباری است چه بین زوجین راجع به طلاق توافق شده باشد، چه فقط یکی از زوجین خواهان طلاق باشد.

هدف دیگر این کار محدود کردن موارد طلاق است، زیرا مراجعه به دادگاه و انجام بعضی تشریفات دادرسی و دخالت داورها سب می شود که از جدائی عجولانه زوجین جلوگیری شود و کانون گرم خانواده به آسانی از هم نپاشد. چون فعلا قانون دادگاه های عمومی لازم الاجراست، دادگاه مدنی خاص منحل گردید و همه دادگاه های عمومی صلاحیت رسیدگی به امر طلاق را دارند. اصحاب دعوى طلاق مستقیما به دفتر دادگاه عمومی دادخواست می دهند، و باید هزینه دادرسی را طبق مقررات قانون آئین دادرسی مدنی بپردازند، و مادام که هزینه را نپردازند به دادخواست آنها رسیدگی نخواهد شد مگر اینکه به تشخیص دادگاه دادخواست دهنده معسر باشد.

خدمات حقوقی وکیل طلاق در ایران ، وکیل از جمله شامل موارد و موضوعات زیر است:
•    
طلاق
•    
طلاق توافقی
•    
طلاق به درخواست مرد
•    
طلاق به درخواست زن
•    
ابطال نکاح
•    
فسخ نکاح
•    
مشاوره ی حقوقی قبل از ازدواج
•    
مطالبه ی مهریه (از طریق دادگاه یا اجرای ثبت)
•    
تقسیط مهریه (از طریق دادگاه یا اجرای ثبت)
•    
مطالبه ی نفقه ی زن
•    
مطالبه ی نفقه فرزند
•    
اعمال و اجرای شروط ضمن عقد نکاح
•    
مطالبه اجرت المثل کارهای زن در منزل زوج
•    
الزام زن به تمکین و انجام وظایف زناشویی
•    
مطالبه واسترداد هدایای دوران نامزدی
•    
حضانت وسرپرستی فرزند
•    
سلب حضانت
•  
 مشاوره حقوقی در زمینه ازدواج موقت

‫0/5 (0 امتیاز )
برچسب ها :

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی