وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

بهترین وکیل نشتارود

آیا تاکنون شما هم گرفتار مشکلات حقوقی شده‌اید؟ آیا برای گرفتن حق و حقوق خود به دادگاه یا مراجع حقوقی مراجعه کرده‌اید؟ در جامعه امروز، بسیاری از افراد درگیر مسائلی می‌شوند که برای حل آن‌ها باید اقدامات قضایی مختلفی را انجام دهند. اما نکته مهم اینجاست که قوانین و تبصره‌های حقوقی آنقدر پیچیده شده‌اند که هر کسی نمی‌تواند آن‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و از حق خود دفاع کند. حال به نظر شما در چنین شرایطی چه باید کرد؟ چگونه باید از تضییع حقوق خود جلوگیری کنیم؟

تجربه نشان داده است که مشورت کردن با بهترین وکیل نشتارود یا سایر شهرها می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای حل مشکلات حقوقی و کیفری باشد. این وکلا با استفاده از تجربه و مهارت خود کمک بزرگی برای شما خواهند بود. در این مقاله می‌خواهیم کمی در مورد قوانین و دعاوی حقوقی و کیفری صحبت کرده و بهترین وکیل نشتارود را به شما معرفی کنیم؛ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید…

 

انواع دعاوی به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

همه ما می‌دانیم که حق گرفتنی است! پس برای گرفتن این حق نباید از هیچ تلاشی فروگذار کرد. به عنوان مثال می‌توان با یک وکیل حرفه‌ای و متخصص مشورت کرده و از او کمک بخواهیم. وکیل پایه یک دادگستری با بررسی پرونده و جزئیات آن، اقدامات قانونی برای گرفتن حق موکل را آغاز می‌کند. البته پرونده‌های قضایی دارای موضوعات مختلفی هستند که به دو دسته دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری تقسیم‌بندی می‌شوند. در ادامه با این دعاوی بیشتر آشنا می‌شویم:

الف) دعاوی حقوقی

این دسته از دعاوی شامل حقوق افراد و جبران کردن خسارت ناشی از عدم گرفتن حق است. به عبارت دیگر، در دعاوی حقوقی هیچ گونه جرمی رخ نداده است و صرفاً نقض قانونی انجام شده است که منجر به تضییع حقوق افراد دیگر شده است. در چنین حالتی، بهترین وکیل نشتارود با استفاده از ادله موجود تلاش می‌کند تا دعاوی حقوقی را به دادگاه ارائه دهد. از جمله دعاوی حقوقی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دعاوی ملکی و ثبتی
  • دعاوی انحصار ورثه
  • دعاوی ازدواج و طلاق
  • دعاوی مهریه و نفقه
  • دعاوی حضانت فرزندان

ب) دعاوی کیفری

دعاوی کیفری زمانی مطرح می‌شوند که یک جرم رخ داده باشد و قاضی بر اساس قانون مجازات اسلامی بتواند برای جرم مذکور، مجازات‌های تعیین شده را جاری کند. بهترین وکیل نشتارود می‌تواند با استفاده از مهارت خود، میزان جرم متهم را کاهش داده و ادله قانونی موجود را به نفع موکل خود مطرح نماید. نکته مهم در این دعاوی، سنگین بودن برخی از مجازات‌ها است که نشان دهنده‌ی اهمیت داشتن وکیل است. برخی از جرم‌های مطرح در دعاوی کیفری عبارتند از:

  • جرم قتل
  • جرم کلاهبرداری
  • جرم خیانت در امانت
  • جرائم سایبری و فضای مجازی
  • جرم سرقت
  • جرم جعل اسناد

دعاوی حقوقی چه تفاوتی با دعاوی کیفری دارند؟

همان‌طور که گفتیم، دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری دارای تفاوت‌های زیادی هستند که یک وکیل حرفه‌ای معمولاً در هر دوی آن‌ها تخصص داشته و می‌تواند گزینه‌ای خوبی برای مشاوره باشد. از نظر قانونی، تفاوت اصلی بین دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری به شرح زیر است:

 1- نحوه طرح دعوی

مهم‌ترین تفاوت پرونده‌های کیفری و حقوقی مربوط به نحوه‌ی طرح دعوی است. وکلای پایه یک دادگستری برای پیگیری دعاوی حقوقی باید یک دادخواست را تنظیم کرده و به مراجع قانونی تحویل دهند. این در حالی است که برای پیگیری دعاوی کیفری باید یک شکوائیه تهیه کنیم و از طریق آن، به دنبال مجازات متهم باشیم. بر اساس قوانین، دعاوی حقوقی دارای دو طرف “خواهان” و “خوانده” است ولی دعاوی کیفری دارای دو طرف “شاکی” و “مشتکی عنه” می‌باشد. لازم به ذکر است که هزینه دادرسی در پرونده‌های کیفری یکسان است اما پرونده‌های حقوقی ممکن است هزینه‌های متغیری نیز داشته باشند.

2- مرجع رسیدگی به دعوی

از جمله دیگر تفاوت‌های دعوی حقوقی و کیفری، مرجع رسیدگی به آن دعوی است. اگر بخواهیم شکایتی را علیه کسی انجام دهیم، باید به دادسرا مراجعه کنیم و یا از طریق ضابطان دادگستری مانند افسران نیروی انتظامی اقدام کنیم. اما جالب است که در پرونده‌های حقوقی باید به مراجع قضایی حقوقی مراجعه کرده و دادخواست خود را مطرح نماییم. دکتر زین العابدین فرهادی به عنوان بهترین وکیل نشتارود می‌تواند یک گزینه ایده‌آل برای وکالت پرونده‌های حقوقی و کیفری باشد.

انواع جرم و ارکان آن

در بخش قبل به این نکته اشاره کردیم که دعاوی کیفری ناشی از وقوع جرم هستند. حال می‌خواهیم جرم را تعریف کرده و ارکان آن را بشناسیم. بر اساس ماده 2 قانون مجازات اسلامی، هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد، نوعی جرم محسوب می‌شود.

وکیل پایه یک دادگستری برای شناسایی انواع جرم باید ارکان یا عناصر وقوع جرم را بشناسد. هر زمانی که این ارکان به وقوع بپیوندد، جرم نیز رخ داده و مجازات برای آن تعیین می‌شود. ارکان جرم بر اساس قانون مجازات اسلامی عبارتند از:

1- رکن قانونی جرم

یک جرم زمانی به اثبات می‌رسد که از نظر قانونی تعریف شده باشد و برای آن مجازات خاصی در نظر گرفته شده باشد. بنابراین، انجام کاری که قانون به آن اشاره‌ای نداشته است، نمی‌تواند جزء جرائم قرار بگیرد.

2- رکن مادی جرم

قانون به ما می‌گوید که جرم از نظر عملی باید انجام شده باشد و بتوان فعل یا ترک فعل را در آن مشاهده کرد. بنابراین، اگر کسی بخواهد یک عمل مجرمانه انجام دهد اما به هر دلیلی، از انجام آن منصرف شده باشد، هیچ شکایتی نمی‌توان علیه وی انجام داد.

3- رکن معنوی جرم

رکن معنوی جرم مربوط به نیت و قصد فرد مورد نظر است. این یعنی اگر فردی بدون سوء نیت و بدون هیچ قصدی یک عمل مجرمانه انجام دهد، رکن معنوی جرم به اثبات نخواهد رسید.

در آخر، باید به این نکته اشاره کنیم که پیگیری پرونده‌های حقوقی و کیفری دشواری‌های خاص خود را دارد و این کار باید توسط بهترین وکیل نشتارود انجام شود.

دکتر زین‌العابدین فرهادی به عنوان استاد دانشگاه و پژوهشگر برتر می‌تواند وکالت انواع پرونده‌ها را بر عهده گرفته و از حقوق موکل خود به بهترین شکل ممکن دفاع نماید. شما نیز می‌توانید برای دریافت مشاوره‌های آنلاین و تلفنی با دکتر فرهادی ارتباط برقرار کنید…

‫5/5 (1 امتیاز )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی