وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

وکیل تجاوز به عنف بابلسر

امروزه در جامعه ما ممکن است جرائم مختلفی رخ دهد که بعضی از آن‌ها دارای حساسیت‌های خاص خود هستند. جرم تجاوز به عنف نیز جزء همین دسته از جرائم است که باید توسط بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر پیگیری شود.

همان‌طور که می‌دانید، جرم تجاوز به عنف مانند جرم روابط نامشروع زیر مجموعه قانون مجازات اسلامی هستند که قاضی دادگاه بر اساس آن حکم می‌دهد. در چنین مواقعی بهتر است به دنبال یک وکیل خوب تجاوز به عنف در بابلسر باشیم تا با استفاده از تجربه و تخصص او بتوانیم حق خود را از دادگاه بگیریم؛ زیرا حق گرفتنی است!

حال شاید از خود بپرسید که منظور از جرم تجاوز به عنف چیست؟ این جرم چه مشخصاتی دارد و مجازات آن چگونه است؟ ما در این مقاله می‌خواهیم به تمامی این سوالات پاسخ داده و بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر را به شما معرفی کنیم؛ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید…

منظور از جرم تجاوز به عنف چیست؟

بر اساس ماده 224 قانون مجازات اسلامی، جرم تجاوز به عنف جزء جرائم روابط نامشروع زنا است که مجازات آن اعدام خواهد بود. روابط نامشروع به روابطی گفته می‌شود که بین افراد نامحرم و بدون عقد نکاح انجام می‌شود. اما تجاوز به عنف بدون رضایت طرف مقابل و به صورت اجباری رخ می‌دهد و در آن یکی از طرفین حاضر به انجام رابطه نیست. بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر با استفاده از همین قوانین می‌تواند از حقوق موکل دفاع کرده و روند پیگیری پرونده را تسریع کند.

ارکان جرم تجاوز به عنف به چند دسته تقسیم می‌شود؟

همان‌طور که گفتیم، تجاوز به عنف بر اساس قانون مجازات اسلامی بررسی می‌شود. مطابق با این قانون، جرم تجاوز به عنف دارای سه رکن اساسی است که در صورت اثبات آن‌ها، وقوع جرم حتمی خواهد بود. ارکان جرم شامل موارد زیر است:

  • رکن قانونی تجاوز به عنف
  • رکن معنوی تجاوز به عنف
  • رکن مادی تجاوز به عنف

بهترین وکیل بابلسر تمامی این ارکان را بررسی کرده و نکات حقوقی لازم و ضروری را به موکل خود گوشزد خواهد کرد. در ادامه به بررسی بیشتر این ارکان خواهیم پرداخت.

1- رکن قانون تجاوز به عنف

رکن قانون همان ماده 224 قانون مجازات اسلامی است که به طور کامل در مورد جرم تجاوز به عنف صحبت کرده است. به عبارت دیگر، زمانی می‌توانیم جرم را اثبات کنیم که از نظر قانونی نیز به آن پرداخته شده باشد. بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر می‌تواند از نظر قانونی کمک بزرگی برای موکل خود باشد.

2- رکن معنوی تجاوز به عنف

منظور از رکن معنوی، نیت و قصد فرد از انجام عمل است. این یعنی اگر کسی بدون قصد و غرض و به صورت ناآگاهانه جرمی را انجام دهد، می‌توان او را از مجازات معاف کرد زیرا قصدی برای انجام جرم نداشته است. البته در مورد جرم تجاوز به عنف، این مسئله کاملاً مشخص و قابل اثبات است. به همین دلیل، یک وکیل مجرب و حرفه‌ای توانایی ارائه ادله محکم و دفاع از موکل در برابر قاضی را خواهد داشت.

3- رکن مادی تجاوز به عنف

رکن مادی یعنی جرم باید به صورت واقعی رخ دهد. به عبارت دیگر، اگر کسی در ذهن خود قصد انجام جرم را داشته باشد ولی آن را انجام ندهد، جرمی نیز مرتکب نشده است. به طور کلی، یک وکیل پایه یک دادگستری اگر تجربه کافی برای وکالت دعاوی حقوقی و کیفری را داشته باشد، می‌تواند رکن مادی را نیز توضیح داده و از آن برای گرفتن حق موکل استفاده کند. در بخش بعدی با یکی از بهترین وکلای بابلسر آشنا خواهیم شد.

دکتر زین العابدین فرهادی؛ بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر

دکتر زین العابدین فرهادی عضو کمیته علمی حقوقی کانون وکلای قوه قضاییه در استان مازندران است که به عنوان وکیل پایه یک دادگستری توانایی وکالت انواع دعاوی حقوقی و کیفری را دارد. ایشان را به دلیل تجربه فراوان در وکالت پرونده‌های تجاوز به عنف می‌توان به عنوان بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر نیز شناخت.

از جمله ویژگی‌های دکتر فرهادی می‌توان به تسلط روی قانون مجازات اسلامی و حفظ حریم خصوصی موکل اشاره کرد. به همین دلیل، برای وکالت دعاوی تجاوز به عنف و روابط نامشروع بهترین گزینه هستند.

شما نیز برای پرسیدن سوالات خود و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی می‌توانید با دکتر فرهادی ارتباط برقرار کنید…

 

سوالات متداول

1- نحوه ارتباط با دکتر فرهادی، بهترین وکیل تجاوز به عنف بابلسر چگونه است؟

برای تماس با دکتر زین العابدین فرهادی، بهترین وکیل بابلسر، می‌توانید با شماره 09113142478 تماس گرفته و سوالات خود را از ایشان بپرسید. همچنین امکان استفاده از واتس اپ نیز وجود دارد.

2- ساعت کاری دکتر زین العابدین فرهادی چگونه است؟

دکتر فرهادی همه روزه از ساعت 9 صبح تا 8 شب آماده پاسخگویی به سوالات حقوقی و کیفری شما می‌باشد. علاوه بر آن، امکان ارتباط شبانه‌روزی از طریق واتس آپ نیز فراهم شده است.

‫0/5 (0 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی