وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

بهترین وکیل پل سفید

همان‌طور که می‌دانید در سال‌های اخیر بسیاری از افراد جامعه به دلیل عدم آگاهی از قوانین حقوقی و قضایی گرفتار مشکلات مختلفی شده و حق و حقوق‌شان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. این در حالی است که مشورت کردن با بهترین وکیل پل سفید می‌تواند بسیاری از این مشکلات را حل کند.

دکتر زین‌العابدین فرهادی یکی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری است که تجربه ارزشمندی در وکالت پرونده‌های حقوقی و کیفری دارد. ایشان استاد دانشگاه بوده و به عنوان پژوهشگر برتر نیز شناخته شده است. به همین دلیل، اگر می‌خواهید پرونده‌های شما در دادگاه با سرعت و دقت بیشتری پیگیری شود، بهتر است با دکتر فرهادی مشورت کنید. ایشان با استفاده از مهارت و تخصص خود قادر به ارائه ادله قانونی محکم برای دفاع از موکل خود می‌باشد و این موضوع را بارها و بارها اثبات کرده است.

وقوع جرم‌های مختلف باعث شده است که قانون‌گذار از تبصره‌ها و مواد قانونی متنوعی استفاده کند تا حق هیچکدام از طرفین دعوی ضایع نشود. ما نیز در این مقاله می‌خواهیم در مورد ارکان جرم و همچنین چند جرم متداول صحبت کنیم؛ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید….

 

ارکان جرم به چند دسته تقسیم می‌شود؟

قبل از اینکه به ارکان جرم و نحوه اثبات جرم در دادگاه بپردازیم بهتر است با معنای جرم مطابق بر قوانین موجود آشنا شویم. بر اساس ماده 2 قانون مجازات اسلامی هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد، جرم گفته می‌شود. مطابق با این تعریف، از جمله جرم‌های مورد اشاره در قانون می‌توان به جرم سرقت مسلحانه، جرم کلاهبرداری، جرم قتل، جرم خیانت در امانت و جرایم سایبری اشاره کرد.

حال شاید از خود بپرسید که وقوع جرم را چگونه باید اثبات نمود؟ قانون‌گذار برای این مساله هم راهکار مناسبی ارائه داده است. این راهکار بدین گونه است که با وقوع ارکان جرم می‌توان به وقوع جرم پی برد. ارکان یا عناصر جرم نیز عبارتند از:

·       1- رکن قانونی جرم

مهم‌ترین رکن هر جرم، رکن قانونی آن است که نشان دهنده نقش قانون در وقوع آن می‌باشد. در حقیقت، ما زمانی می‌توانیم یک جرم را اثبات کنیم که در قوانین حقوقی و کیفری چیزی در مورد آن نوشته شده باشد و قانون این عمل را به عنوان جرم شناسایی کرده باشد. به عنوان مثال، اگر نوشتن روی دیوارهای عمومی در قانون جرم نباشد، نمی‌توان بر اساس آن کسی را متهم کرد.

به همین دلیل، پیشنهاد ما این است که از بهترین وکیل پل سفید کمک بخواهید تا موارد قانونی جرم را برای شما توضیح دهد و در دادگاه نیز از شما دفاع نماید.

·       2- رکن معنوی جرم

گاهی اوقات از انسان خطاهایی رخ می‌دهد که هیچ‌گونه قصد و غرضی در پشت آن وجود ندارد و جرم به صورت کاملاً غیر ارادی انجام شده است. در چنین شرایطی نیز رکن معنوی جرم رخ نداده و نمی‌توان در دادگاه بر علیه فرد مورد نظر اعاده حیثیت نمود. در حقیقت، رکن معنوی جرم به ما می‌گوید که یک جرم تنها زمانی قابل پیگیری است که مجرم آن را به قصد و نیت انجام داده است.

از نظر رکن معنوی، جرم می‌تواند به دو صورت عمدی یا غیر عمدی رخ داده باشد که هر کدام از آن‌ها دارای مجازات‌های مختلفی است. بنابراین، برای موفقیت در پرونده بهتر است به رکن معنوی جرم توجه بیشتری داشته باشیم.

 

·       3- رکن مادی جرم

مطابق با قانون، ما زمانی می‌توانیم یک جرم را اثبات کنیم که جرم به صورت فیزیکی انجام شده باشد و قابل استناد باشد. به عنوان مثال، اگر تنها قصد انجام جرم را داشته باشید و بنا به هر دلیلی آن را انجام ندهید، مجرم نخواهید بود و دادگاه نمی‌تواند برای شما جرم تعیین کند. اما اگر جرم به صورت فیزیکی رخ داده باشد، قاضی دادگاه حکم مجازات را صادر خواهد کرد.

در بخش بعدی مقاله می‌خواهیم به جرم کلاهبرداری اینترنتی و جرایم سایبری بپردازیم و آن‌ها را با هم مقایسه کنیم تا در صورت نیاز بتوانید با کمک بهترین وکیل پل سفید مشکلات خود را حل نمایید.

جرم جرایم سایبری چیست؟

گسترش اینترنت و فضای مجازی در سال‌های اخیر باعث شده است که جرم و جنایت در این فضا نیز گسترش پیدا کند. جالب است که جرایم سایبری بیشتر برای کسانی رخ می‌دهد که آگاهی چندانی از این پلتفرم و ویژگی‌های آن ندارند. به همین دلیل، به راحتی فریب خورده و اسیر کلاهبرداران می‌شوند.

حال به نظر شما چه باید کرد؟ آیا باید در برابر سودجویان و کلاهبرداران تسلیم شویم؟ برای پاسخ به این سوالات باید بگوییم که حق گرفتنی است! این یعنی هر طور که شده باید در برابر ضایع شدن حق و حقوق‌مان دفاع کنیم و همواره به دنبال حق خود باشیم.

دکتر فرهادی به عنوان بهترین وکیل پل سفید نیز یک گزینه ایده‌آل برای وکالت پرونده‌های جرائم سایبری است؛ چراکه ایشان تجربه کافی در این زمینه را داشته و با فضای مجازی به صورت کامل آشنایی دارد.

 

جرم قتل چیست و مجازات آن چگونه است؟

قتل نیز یکی دیگر از جرم‌های حساس و مهم است که قوانین پیچیده‌ای دارد. بنابراین باید پرونده‌های قتل را به کسانی بسپاریم که تجربه کافی در این زمینه را دارند و کارنامه موفقی از خود برجای گذاشته‌اند. جرم قتل از جمله جرم‌هایی است که مجازات سنگینی برای آن در نظر گرفته شده است و دادگاه می‌تواند متهم را قصاص کرده و یا به پرداخت دیه محکوم نماید.

از جمله انواع قتل باید قتل عمد، قتل غیر عمد، قتل شبه عمد و قتل خطای محض اشاره کرد که مجازات قتل عمد همان قصاص و مجازات قتل شبه عمد، پرداخت دیه و حبس خواهد بود. لازم به ذکر است که بهترین وکیل پل سفید می‌تواند تا حدود زیادی به شما کمک کند تا قاضی پرونده مجازات‌های سبکتری برای شما در نظر بگیرد.

در آخر توصیه می‌کنیم که برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و مشورت با دکتر فرهادی، حتما با ایشان تماس بگیرد و از تخصص و تجربه ارزشمندشان برای دفاع از حق و حقوق خود استفاده نمایید.

 

‫5/5 (1 امتیاز )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی