وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

بهترین وکیل طلاق با 10 سال تجربه |دکتر فرهادی⚡️

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که مشکلات خانوادگی چقدر می‌تواند روی روابط بین اعضای خانواده تاثیرگذار باشد؟ متاسفانه در سال‌های اخیر، مسائل حقوقی خانوادگی مانند طلاق، ازدواج، مهریه، حضانت فرزندان و غیره مشکلات زیادی را ایجاد کرده است که یکی از راه حل‌های آن مشورت کردن با بهترین وکیل طلاق است.

تجربه نشان داده است که وکلای پایه یک دادگستری به دلیل تسلط روی قوانین و تجربه فراوان می‌توانند تکیه‌گاه محکمی برای شما باشند و از حق و حقوق‌تان به بهترین شکل ممکن دفاع کنند. ما نیز در این مقاله می‌خواهیم با انواع دعاوی طلاق به عنوان یکی از پرونده‌های خانوادگی آشنا شده و قوانین طلاق توافقی را با هم مرور کنیم. در آخر نیز بهترین وکیل طلاق ساری را معرفی خواهیم کرد؛ پس تا انتها همراه ما باشید…

وکیل طلاق به چه کسی گفته می‌شود؟

وکیل طلاق در حقیقت همان وکیل خانواده است که تخصص اصلی او مسائل ازدواج و طلاق است. از آنجا که قوانین طلاق، شرایط آن و مسائل پس از طلاق بسیار گسترده هستند، نیاز به یک وکیل طلاق مجرب و حرفه‌ای در این گونه پرونده‌ها کاملاً حس می‌شود. شما نیز اگر گرفتار پرونده‌های طلاق شده‌اید، بهتر است به فکر انتخاب یک وکیل کاربلد و حرفه‌ای باشد تا روند انجام پرونده تسریع شده و بتوانید حق خود را بگیرید؛ چراکه حق گرفتنی است!

انواع طلاق از نظر قانونی به چه دسته تقسیم می‌شود؟

تجربه نشان داده است که آشنایی که با قوانین طلاق می‌تواند تا حدود زیادی ما را از گرفتاری‌های حقوقی نجات دهد. بهترین وکیل طلاق نیز به دلیل آشنایی با همین قوانین می‌تواند از حقوق ما دفاع کند. بر اساس قانون، انواع طلاق به چهار دسته تقسیم می‌شود که عبارتند از:

1- طلاق از طرف مرد

ساده‌ترین نوع طلاق، طلاقی است که درخواست آن از طرف مرد باشد؛ چراکه بر اساس ماده 1133 قانون مدنی، حق طلاق با مرد بوده و از این جهت برای باطل کردن نکاح کار دشواری ندارد. به همین منظور، فرد باید به دادگاه خانواده رفته و مراحل لازم برای طلاق را پیگیری کند.

2- طلاق از طرف زوجه

گاهی اوقات می‌توان به زوجه نیز حق طلاق را اعطا کرد که شرایط خاص خود را دارد. بنابراین، اگر هنگام عقد، زوجه حق طلاق را ثبت نماید، می‌تواند تقاضای طلاق نیز داشته باشد. به عبارت دیگر، زوجه با ارائه مدارک و استدلال‌های محکم و حل مشکلاتی نظیر حضانت فرزندان، مهریه و نفقه قادر به طلاق خواهد بود.

3- طلاق پس از فوت

یکی دیگر انواع طلاق، طلاق پس از فوت یکی از طرفین است. به عنوان مثال، اگر زوجه بنابه دلایلی فوت کند، طلاق او از همسرش جاری شده و مشکلی برای ازدواج مجدد وجود ندارد. البته لازم به ذکر است که مسائلی مانند انحصار وراثت باید توسط وکیل طلاق مورد بررسی قرار بگیرد.

4- طلاق توافقی

طلاق توافقی رایج‌ترین نوع طلاق است که در آن، زن و شوهر با هم توافق کرده و به صورت مشترک درخواست طلاق را به دادگاه ارائه می‌کنند. اما به این نکته نیز توجه داشته باشید که قاضی دادگاه در این موارد بسیار سخت‌گیر بوده و دلایل محکمی را از طرفین طلب می‌کند. به همین دلیل، مشورت کردن با بهترین وکیل طلاق ضروری به نظر می‌رسد. در بخش بعدی با طلاق توافقی بیشتر آشنا خواهیم شد.

 آشنایی با نکات قانونی در طلاق توافقی

همان‌طور که گفتیم، در طلاق توافقی باید دو طرف به این تفاهم برسند که از هم جدا شوند. اما مسئله به این راحتی هم نیست! چرا که برخی از قوانین در زمینه مهریه، حضانت فرزندان و نفقه باید مورد بررسی و توافق قرار بگیرد. در ادامه با برخی از این قوانین آشنا خواهیم شد:

1- قانون مهریه در طلاق توافقی

نحوه دریافت مهریه در طلاق توافقی باید به صورت روشن و واضح تعیین شود. اگر زوجه مهریه خود را دریافت کرده باشد یا اینکه از گرفتن آن صرف نظر کرده باشد، طلاق توافقی راحت‌تر انجام می‌شود اما اگر زوجه مهریه بخواهد، باید با کمک یک وکیل طلاق حرفه‌ای، دادخواست خود را تنظیم کند.

2- قانون حضانت فرزندان در طلاق توافقی

قبل از جاری شدن طلاق توافقی باید تکلیف حضانت فرزندان مشخص شود! به همین دلیل، دادگاه از طرفین می‌خواهند تا برای فرزندان خود به توافق برسند. در غیر این صورت، حضانت فرزندان تا 7 سالگی بر عهده مادر و تا برای دختران تا سن 9 و پسران تا سن 15 بر عهده پدر خواهد بود.

3- استرداد جهیزیه و هدایا در طلاق توافقی

گاهی اوقات، زوجه برای طلاق توافقی درخواست استرداد جهیزیه و هدایا را نیز دارد. حال اگر مرد با درخواست وی موافقت کند که فرایند پرونده با سرعت بیشتری پیش می‌رود اما اگر توافقی برای استرداد جهیزیه انجام نشود، باید از مهارت و تجربه بهترین وکیل طلاق استفاده کنید.

4- نصف کردن اموال در طلاق توافقی

یکی دیگر از شرایطی که برای طلاق مطرح می‌شود، نصف کردن تمامی اموال پس از ازدواج است. بر اساس قانون، اگر درخواست طلاق از طرف زوجه باشد و یا طلاق به صورت توافقی انجام شود، نصف کردن اموال موضوعیت ندارد.

بهترین وکیل طلاق را چگونه انتخاب کنیم؟

حال که با برخی از دعاوی طلاق در قانون مدنی آشنا شدیم، بهتر است ویژگی‌های بهترین وکیل طلاق را نیز بشناسیم تا در مواقع ضروری از راهنمایی‌ها و تجربه‌ی این وکلا استفاده کنیم. برخی از ویژگی‌های یک وکیل طلاق خوب و مجرب عبارتند از:

·        باید به میزان تجربه وکیل توجه کنیم

·        کارنامه وکیل در وکالت پرونده‌های طلاق را بررسی کنیم

·        از امانت‌داری و رازداری وکیل مطمئن شویم

·        وکلایی انتخاب کنیم که همواره در دسترس باشند

از میان ویژگی‌های ذکر شده، تجربه بسیار مهم بوده و وکلای باتجربه درصد موفقیت بیشتری در پرونده‌ها خواهند داشت. علاوه بر آن، حفظ حریم خصوصی موکل نیز از اهمیت خاصی برخوردار است؛ به همین دلیل، بهترین وکیل طلاق باید همواره امانت‌دار موکل خود باشد. در بخش بعدی با یکی از وکلای درجه یک و حرفه‌ای در حوزه دعاوی خانواده و طلاق آشنا خواهیم شد.

دکتر زین العابدین فرهادی؛ بهترین وکیل طلاق

دکتر زین العابدین فرهادی عضو کمیته علمی حقوقی کانون وکلای قوه قضاییه در استان مازندران است که به عنوان بهترین وکیل طلاق نیز شناخته می‌شود. ایشان وکیل پایه یک دادگستری و استاد دانشگاه بوده و برای وکالت پرونده‌های طلاق از تجربه کافی برخوردار است.

از جمله ویژگی‌های دکتر فرهادی می‌توان به تجربه ارزشمند، کارنامه درخشان و همچین رازداری و حفظ حریم خصوصی موکل اشاره کرد. به همین دلیل، شما نیز می‌توانید برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی با دکتر فرهادی ارتباط برقرار کنید….

 

سوالات متداول

1- نحوه ارتباط با دکتر فرهادی؛ بهترین وکیل طلاق چگونه است؟

اگر به دنبال مشاوره حقوقی آنلاین یا پرسیدن سوالات حقوقی خود هستید، می‌توانید با شماره تلفن 09113142478 تماس گرفته و از خدمات مشاوره‌ای دکتر فرهادی استفاده کنید. علاوه بر آن، ارسال پیام از طریق واتس اپ نیز میسر است.

2- در چه ساعاتی می‌توانیم با دکتر فرهادی تماس بگیریم؟

ایشان همه روزه از ساعت 9 صبح تا هشت شب آماده پاسخگویی به سوالات و ارائه مشاوره‌های حقوقی هستند. همچنین، در واتس اپ نیز می‌توانید به صورت شبانه‌روزی سوالات خود را ارسال نمایید.

‫5/5 (1 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی