وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

بهترین وکیل کلار آباد

در دنیای امروز، وکلای پایه یک دادگستری می‌توانند کمک بزرگی برای همه ما باشند! زیرا حق گرفتنی است و برای گرفتن این حق باید تمام تلاش خود را انجام داد. به عبارت دیگر، بهترین وکیل کلار آباد با مهارت و تجربه‌ی بالا از موکل خود در برابر کلاهبرداران و متهمان دفاع می‌کند.

یک وکیل حرفه‌ای به دلیل تسلط داشتن روی قانون مدنی، قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین مرتبط می‌تواند جزئیات پرونده را بررسی کرده و راهکارهای قانونی برای رسیدن به حق و حقوق موکل را ارائه کند. حال شاید از خود بپرسید که چگونه باید یک وکیل مناسب پیدا کنیم؟ اصلاً بهترین وکیل کلار آباد چه کسی است؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات بهتر است در ادامه مقاله همراه ما باشید…

معرفی انواع وکیل دادگستری

1- وکیل انتخابی

وکیل انتخابی کسی است که فرد به اختیار خودش با او قرارداد وکالت می‌بندد و از وی می‌خواهد تا حق و حقوق قانونی را از طرف مقابل بگیرد. به عبارت دیگر، وکیل انتخابی از نظر مراجع قضایی می‌تواند وکالت پرونده‌های شخص را بر عهده گرفته و از او در برابر اتهامات وارد شده دفاع کند. تجربه نشان داده است که انتخاب بهترین وکیل کلارآباد باید بر اساس شایستگی‌ها و تجربه‌ی بالا باشد؛ زیرا در غیر این صورت احتمال شکست پرونده وجود دارد.

2- وکیل تسخیری

گاهی اوقات، یکی از طرفین پرونده بنا به دلایلی از گرفتن وکیل امتناع می‌کند یا اینکه بضاعت مالی را برای قرارداد بستن با یک وکیل را ندارد. در چنین شرایطی دادگاه برای او یک وکیل رایگان از بین وکلای دادگستری انتخاب می‌کند تا روند پیگیری پرونده با سرعت و دقت بهتری طی شود. به چنین وکلایی، وکیل تسخیری گفته می‌شود. لازم به ذکر است که وکیل تسخیری تنها برای دعاوی کیفری مورد نیاز است و از نظر قانونی، پیگیری پرونده‌های کیفری بدون داشتن وکیل امکان‌پذیر نیست.

3- وکیل معاضدتی

در دعاوی حقوقی نیز طرفین دعوی باید وکیل مناسب را به دادگاه معرفی کنند. حال اگر یکی از طرفین به دلیل عسر و حرج و با تشخیص کمسیون مربوطه امکان گرفتن وکیل را نداشته باشد، یک وکیل به صورت رایگان وکالت پرونده را برعهده می‌گیرد که به آن وکیل معاضدتی گفته می‌شود. حضور این وکیل باعث پیگیری بهتر پرونده شده و از تضییع حقوق طرفین جلوگیری می‌کند.

4- وکیل اتفاقی

اگر فردی در رشته حقوق تحصیل کرده باشد و بخواهد وکالت یکی از آشنایان یا خویشاوندان خود را بر عهده بگیرد، بدون گذراندن مراحل کارآموزی و آزمون وکلا می‌تواند گواهی وکالت موقیت دریافت کند. سپس با داشتن چنین وکالتی، به دفاع از موکل خود در دادگاه بپردازد. به نوع از وکیل دادگستری، وکیل اتفاقی می‌گویند. البته آشنایی به قوانین حقوقی و اثبات رابطه خویشاوندی از جمله شرایط این نوع از وکالت است که باید به آن توجه شود.

5- وکیل سازمانی

زمانی که کارمندان یک اداره و یا ارگان‌های کشوری و لشکری دچار مشکلات حقوقی و کیفری شوند، از طرف سازمان مربوطه یک وکیل برای او انتخاب می‌شود که کارهای پیگیری پرونده را انجام دهد. به این نوع از وکلا، وکیل سازمانی گفته می‌شود و وظیفه دفاع از حقوق کارمندان دولتی در دادگاه‌ها و مراجع قضایی بر عهده او خواهد بود.

6- وکیل قوه قضاییه

وکیل قوه قضاییه در حقیقت وکلای ماده 187 قانون برنامه پنج ساله سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور هستند که از مرکز امور مشاوره و کارشناسان قوه قضاییه پروانه وکالت خود را دریافت می‌کنند.

7- وکیل کارآموز

افرادی که در رشته حقوق تحصیل می‌کنند با قبولی در آزمون‌های دریافت پروانه وکالت می‌توانند کار خود را آغاز کنند. اما بر اساس قانون، این افراد باید مدتی را در کنار وکلای باتجربه به کسب مهارت‌های مربوطه بپردازند و دوران کارآموزی را به اتمام برسانند. حال اگر این وکلا در دوران کارآموزی خود وکالت پرونده‌های کوچک را بر عهده بگیرند، به آن‌ها وکیل کار آموز گفته می‌شود.

8- وکیل حمایتی ایثارگران

تمامی ایثارگران کشور اگر دچار مشکل حقوقی و قضایی شوند، می‌توانند از وکیل حمایتی ایثارگران کمک بخواهند تا حق و حقوق‌شان حفظ شده و دچار مشکلات ثانویه نشوند. این وکلا از دفتر حمایت قضایی پروانه وکالت دریافت کرده و از تجربه بالایی نیز برای وکالت در پرونده‌های مختلف برخوردار هستند.

 

وکیل پایه یک چه تفاوتی با وکیل پایه دو دارد؟

احتمالاً شما هم تاکنون اصطلاح وکیل پایه یک و وکیل پایه دو را شنیده‌اید! اما به راستی این دو نوع وکیل چه تفاوتی با هم دارند؟ از نظر قانونی، وکیل پایه دو تنها می‌تواند پرونده‌هایی را وکالت کند که مجازات‌های آن شامل حبس کمتر از 10 سال یا جزای نقدی باشد؛ این در حالی است که وکیل پایه یک دادگستری حق وکالت تمامی پرونده‌های حقوقی و کیفری را داشته و از این نظر هیچ گونه محدودیتی شامل حال او نمی‌شود. بنابراین، شما نیز اگر می‌خواهید از حق و حقوق خود دفاع کنید، بهتر است به دنبال بهترین وکیل کلار آباد باشید زیرا حق گرفتنی است!

ویژگی‌های بهترین وکیل کلار آباد

حال که با اهمیت داشتن وکیل آشنا شدید، باید به دنبال بهترین وکیل کلاراباد باشید! تجربه نشان داده است که بهترین وکیل، کسی است که تجربه بالایی در وکالت داشته باشد و تاکنون پرونده‌های مختلفی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد. علاوه بر آن، تسلط روی تمامی قوانین مدنی و قانون مجازات اسلامی نیز از جمله سایر ویژگی‌های یک وکیل حرفه‌ای است. لازم به ذکر است که شجاعت در کلام و امانت داری یک وکیل نیز سبب پیشبرد بهتر پرونده و اطمینان خاطر موکل خواهد شد.

در بخش بعدی می‌خواهیم با یکی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری آشنا شویم…

دکتر زین‌العابدین فرهادی؛ بهترین وکیل کلارآباد

دکتر فرهادی به عنوان بهترین وکیل کلارآباد شناخته می‌شود که پرونده‌های مختلفی نظیر، دعاوی خانواده، دعاوی ملکی و ثبتی، دعاوی قتل، دعاوی کلاهبرداری، دعاوی سرقت، دعاوی قراردادهای بانکی و غیره را به بهترین شکل ممکن پیگیری کرده است. ایشان استاد دانشگاه بوده و به عنوان پژوهشگر برتر حقوقی نیز شناخته شده است.

از جمله ویژگی‌های دکتر فرهادی می‌توان به تجربه کافی، تسلط مثال زدنی و شجاعت در کلام اشاره کرد که منجر به دفاع از موکل خواهد شد.

شما نیز می‌توانید برای دریافت مشاوره‌های حقوقی آنلاین و تلفنی و پرسیدن سوالات خود می‌توانید با دکتر فرهادی ارتباط برقرار کنید…

 

‫5/5 (1 امتیاز )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی