وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

وکیل آدم ربایی مازندران

یکی از جرم‌هایی که در سال‌های اخیر دیده شده است، آدم ربایی است! این جرم با این که به ندرت رخ می‌دهد اما اثرات جبران ناپذیر آن تا مدت‌ها باقی مانده و جامعه را دچار هرج و مرج می‌کند. به همین دلیل، پیشنهاد ما این است که اگر ساکن مازندران هستید، با بهترین وکیل آدم ربایی مازندران مشورت کرده و از او کمک بخواهید.

آدم‌ربایی نیز مانند سایر جرم‌ها باید توسط وکیل دعاوی کیفری مورد بررسی قرار گرفته و سپس مراجع قضایی درباره آن تصمیم‌گیری کنند. حال اگر می‌خواهید با جرم آدم‌ربایی و قوانین مرتبط با آن بیشتر آشنا شوید، در ادامه مقاله همراه ما باشید….

 

جرم آدم‌ربایی چیست؟

آدم ربایی یکی از جرم‌های مشخص شده در قانون مجازات اسلامی است که در ماده 621 این قانون به تفصیل بیان شده است. این جرم در حقیقت، سلب آزادی تن است. منظور از آزادی تن این است که شخص می‌تواند از هر نقطه به نقطه دیگر نقل مکان کرده و از توقیف مصون باقی بماند. بنابراین، آدم ربایی باعث از بین رفتن آزادی تن شده و از نظر قانونی جرم محسوب می‌شود.

بر اساس ماده 621 قانون مجازات اسلامی هر کس برای مطالبه وجه یا انتقام گرفتن و .. شخص دیگری را برباید، به مجازاتی تا 15 سال حبس محکوم می‌شود. این قانون نشان می‌دهد که کمک گرفتن از یک وکیل خوب آدم‌ربایی در مازندران تا چه حد می‌تواند برای ما مفید باشد. وکلای باتجربه و حرفه‌ای همواره برای دفاع از حقوق موکل‌شان تلاش می‌کنند؛ زیرا حق گرفتنی است!

 

انواع آدم‌ربایی به چند دسته تقسیم می‌شود؟

بر اساس قوانین کیفری موجود، جرم آدم ربایی به دو دسته تقسیم می‌شود که عبارتند از:

  • آدم ربایی ساده
  • آدم ربایی مشدد

از جمله تفاوت‌های این دو نوع آدم ربایی می‌توان به نحوه انجام جرم اشاره کرد. به عبارت دیگر، اگر مجرم هنگام ارتکاب جرم از وسیله نقلیه استفاده کند و یا این کار را با افعال خشونت آمیز و اسلحه انجام دهد، آدم ربایی از نوع مشدد خواهد بود که مجازات آن سنگین‌تر از آدم‌ربایی ساده است.

 بهترین وکیل آدم ربایی مازندران چه وظیفه‌ای دارد؟

همان‌طور که گفتیم، برای حل پرونده‌های آدم ربایی و رهایی از مشکلات کیفری آن بهتر است از مشاوره‌های بهترین وکیل مازندران استفاده کنیم. چراکه این وکلا از تجربه بالایی برای رویارویی با جرائم مختلف برخوردار هستند و می‌توانند کمک بزرگی برای ما باشند. در واقع یک وکیل مجرب با تسلط روی قوانین و بررسی ارکان جرم، قادر به اثبات جرم آدم ربایی است. به همین منظور ارکان این جرم شامل موارد زیر است:

1- رکن مادی جرم آدم ربایی

منظور از رکن مادی، انجام فیزیکی جرم است. بنابراین، زمانی این جرم اثبات می‌شود که عمل فیزیکی ربودن انجام شده باشد.

2- رکن معنوی جرم آدم ربایی

نیت و قصد مجرمانه نیز برای اثبات جرم ضروری است. به همین دلیل، مجرم برای ربایش شخص دیگر باید دارای نیت و قصد مجرمانه باشد. در غیر این صورت نمی‌توان علیه او پرونده‌ای را پیگیری کرد.

3- رکن قانونی جرم آدم ربایی

رکن قانونی جرم نیز به ما می‌گوید که تنها اعمالی مجرمانه هستند که در قوانین به آن پرداخته شده باشد. از آن جا که جرم آدم ربایی به صراحت در قانون مجازات اسلامی عنوان شده، این رکن جرم قابل اثبات است.

 مجازات آدم‌ربایی چیست؟

قانون‌گذار برای جلوگیری از گسترش جرم آدم ربایی و به هم ریختن نظم جامعه تمام تلاش خود را کرده است تا مجازات عادلانه‌ای برای آن در نظر بگیرد. مطابق با قانون، برای افراد متهم به این جرم، مجازاتی شامل 5 تا 15 سال حبس نوشته شده است. البته گاهی اوقات مجازات دیگری نیز بر اساس نظر دادگاه به این موارد اضافه می‌شود. به عنوان مثال، شریک بودن و معاونت در انجام آدم ربایی نیز جرم بوده و مجازات آن 5 سال حبس است. همچنین، ربایش اموات و اصفال نیز دارای مجازات جداگانه‌ای هستند که اغلب آن‌ها شامل پرداخت جزای نقدی است.

در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که وکیل آدم ربایی مازندران بر تمامی این قوانین مسلط بوده و با مهارت خود می‌تواند مجازات موکل خود را کاهش دهد.

دکتر زین‌العابدین فرهادی؛ بهترین وکیل آدم ربایی مازندران

دکتر فرهادی به عنوان بهترین وکیل  مازندران شناخته می‌شوند که تجربه ارزشمندی در وکالت این پرونده‌ها دارند. علاوه بر آن، تدریس در دانشگاه و انجام پژوهش‌های حقوقی فراوان سبب شده است که دکتر فرهادی به مباحث علمی در زمینه علم حقوق نیز مسلط باشند.

شما نیز اگر گرفتار مجرمان آدم ربایی شده و نیاز به مشاوره حقوقی داشتید، می‌توانید روی تخصص و تجربه‌ی دکتر فرهادی حساب کنید!

سوالات متداول

1- نحوه ارتباط با دکتر فرهادی چگونه است؟

به منظور برقراری ارتباط با دکتر فرهادی می‌توانید با شماره 09113142478 تماس بگیرید. همچنین ارسال پیام از طریق واتس آپ نیز امکان‌پذیر است.

2- در چه ساعاتی می‌توان از مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی استفاده کرد؟

دکتر فرهادی از ساعت 9 صبح تا 8 شب آماده‌ی ارائه مشاوره‌های حقوقی به شما عزیزان می‌باشد؛ البته ارسال پیام به صورت شبانه‌روزی نیز میسر است.

‫5/5 (1 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی