وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

انواع طلاق و مسائل حقوقی آن

شاید برایتان عجیب باشد که یکی از پرتکرارترین پرونده‌های حقوقی در دادگاه، پرونده‌های مرتبط با طلاق است! متاسفانه در این سال‌ها بسیاری از افراد درگیر طلاق و مشکلات پس از آن هستند. از جمله این مشکلات می‌توان به نحوه درخواست مهریه و حضانت فرزندان اشاره کرد. به نظر شما در چنین شرایطی چه کاری باید انجام داد؟ چگونه می‌توان از آسیب‌های طلاق در امان ماند؟!

تجربه نشان داده است که بهترین کار برای جلوگیری از مشکلات طلاق، مشورت کردن با یک وکیل حرفه‌ای و متخصص است. دکتر زین العابدین فرهادی به عنوان بهترین وکیل خانواده می‌تواند راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه کرده و از حق و حقوق‌تان دفاع کند. علاوه بر آن، دکتر فرهادی اطلاعات حقوقی و قوانین مختلف برای پیگیری بهتر پرونده را در اختیار شما قرار خواهند داد.

ما در این مقاله می‌خواهیم کمی در مورد پرونده‌های طلاق، مهریه و حضانت فرزندان صحبت کنیم تا قوانین مرتبط با آن را مرور کنیم؛ اگر شما هم به این موضوع علاقه‌مند هستید، ادامه مقاله را از دست ندهید….

 

انواع طلاق به چند دسته تقسیم می‌شود؟

طلاق یکی از غم‌انگیزترین اتفاقاتی است که ممکن است در زندگی هر شخصی رخ دهد. این موضوع آنقدر مهم است که تا سال‌ها می‌تواند تاثیرات خود را داشته باشد. از نظر حقوقی نیز، فرایند طلاق از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و اگر به قوانین مرتبط با آن آشنا نباشیم، احتمال تضییع شدن حق‌مان وجود دارد.

قوانین مرتبط با طلاق در قانون مدنی آورده شده است که تسلط روی آن‌ها منجر به پیگیری بهتر پرونده خواهد شد. مطابق با ماده 1133 قانون مدنی، “مرد می‌تواند هر زمان که بخواهد زن خود را طلاق دهد” اما در برخی شرایط خاص، اگر زن بتواند عسر و حرج همسر خود را اثبات کند، می‌تواند طلاق اجباری بگیرد. این قانون، انواع طلاق به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

 

·       1- طلاق بائن

طلاق بائن یکی از انواع طلاق‌ها در نظام حقوقی ایران است که قوانین خاص خود را دارد. در این نوع از طلاق، امکان رجوع دوباره‌ی مرد وجود ندارد و نمی‌توان مجدداً صیغه ازدواج را بین طرفین جاری کرد. طلاق بائن در ماده 1114 قانون مدنی آمده است و به چهار دسته تقسیم می‌شود:

  • 1- طلاق خلع و مبارات
  • 2- طلاق برای بار سوم یا سه طلاقی
  • 3- طلاق در زمان یائسه شدن زن
  • 4- طلاق در زمان باکرگی

مطابق با این قانون، طلاق گرفتن در چهار مورد گفته شده طوری است که امکان رجوع در آن‌ها وجود ندارد. طلاق خلع و مبارات در زمانی رخ می‌دهد که تنفر و کراهت شدید زن نسبت به مرد به وجود آمده باشد؛ در این شرایط، زن می‌تواند بخشی از مهریه خود را بخشیده و با در نظر گرفتن شرایطی، طلاق خود را بگیرد. لازم به ذکر است که پیچیده بودن این پرونده‌ها باعث عدم پیگیری توسط افراد شده است؛ اما مشورت کردن با بهترین وکیل طلاق می‌تواند بسیاری از مشکلات شما را را حل نماید.

·       2- طلاق رجعی

طلاق رجعی دقیقاً بر خلاف طلاق بائن است و همان‌طور که از نامش پیداست، امکان رجوع و بازگشت مرد پس از طلاق وجود دارد. مطابق با قانون مربوطه، شوهر در مدت زمان “عده” می‌تواند مجدداً به همسر خود رجوع کرده و طلاق را باطل کند. این نوع از طلاق باعث شده است که امکان بازگشت در صورت پشیمانی از طلاق وجود داشته باشد. در اینجا باید اشاره کنیم که رجوع مرد به همسر خود در زمان عده هیچ نیازی به عقد مجدد ندارد. مدت زمان عده نیز در ماده 1151 قانون مدنی در حدود 3 ماه عنوان شده است.

 

پرونده‌های مرتبط با طلاق کدام است؟

همان‌طور که گفتیم، طلاق از جمله پر تقاضاترین پرونده‌های حقوقی است که مشکلات دیگری نیز در کنار خود ایجاد می‌کند. در حقیقت، پرونده‌هایی نظیر مهریه و حضانت فرزندان تنها گوشه‌ای از مشکلات به وجود آمده پس از طلاق است. علاوه بر آن، امکان طلاق توافقی و بخشیدن مهریه نیز ممکن است مسائلی را برای موکل ایجاد کند. در ادامه با برخی از پرونده‌های مرتبط با طلاق بیشتر آشنا خواهیم شد:

·       1- پرونده‌های مهریه

مهریه یکی از دردسرهای عجیب و غریب برای افراد است که ممکن است آسیب‌های زیادی را به زندگی شخص وارد کند. از نظر قانونی، زن می‌تواند هر زمان که بخواهد، مهریه را از شوهر خود درخواست نماید. این قضیه، در زمان طلاق ابعاد گسترده‌تری پیدا کرده و زن برای امرار معاش، می‌خواهد تمام مهریه خود را دریافت نماید. وجود قوانین مختلف و تبصره‌های قانونی باعث شده است که برخی از مردان به دنبال کاهش میزان مهریه و برخی از زنان به دنبال دریافت کامل آن هستند. در این حین، بهترین وکیل طلاق می‌تواند کمک بزرگی به شما باشد تا با استفاده از تجربه و مهارت وی، از حق و حقوق قانونی خود در دادگاه دفاع نمایید.

·       2- پرونده‌های حضانت فرزند

یکی دیگر از مشکلات به وجود آمده پس از طلاق، مسئله حضانت فرزندان است. در واقع، مشکل اصلی اینجاست که زن و شوهر برای سرپرستی فرزند خود دچار مشکل شده و هیچکدام راضی نیستند که ثمره زندگی خود را از دست بدهند. بر اساس قانون موجود، حضانت فرزندان تا سن بلوغ بر عهده پدر است و پس از آن، فرزند تصمیم گیرنده خواهد بود اما گاهی اوقات پدر خانواده دچار مشکلاتی مانند اعتیاد و یا فقر مالی است؛ به همین دلیل، مادر می‌تواند پس از مشورت با یک وکیل حرفه‌ای و کاربلد برای گرفتن حق حضانت فرزندان اقدام کند. شما نیز برای پیگیری پرونده‌های حقوقی و خانوادگی خود بهتر است به دنبال بهترین وکیل طلاق باشید. در بخش بعدی با یکی از بهترین وکلا در این زمینه آشنا خواهیم شد…

دکتر فرهادی؛ بهترین وکیل طلاق

دکتر زین‌العابدین فرهادی از جمله بهترین وکلای خانواده است که برای وکالت پرونده‌هایی مانند طلاق، مهریه و حضانت فرزندان تجربه ارزشمندی دارند. ایشان به عنوان استاد دانشگاه و پژوهشگر برتر حقوقی، می‌تواند از حق و حقوق شما در برابر دادگاه دفاع کرده و مشکلات حقوقی را در سریع‌ترین زمان ممکن پیگیری نماید.

امکان مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نیز توسط دکتر فرهادی میسر شده است و شما به راحتی می‌توانید با ایشان ارتباط برقرار کرده و سوالات حقوقی خود را بپرسید؛ منتظرتان هستیم…

‫5/5 (1 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی