وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

آشنایی با مرحله بعد از توقیف اموال

بسیاری از افراد مطلع از این نیستند که در مرحله بعد از توقیف اموال باید چه کنند، چون همانطور که میدانید طلبکار میتواند اموال مدیون را در ازای طلب خوب توقیف کند ولیکن بعد از توقیف مراحل دیگری تا وصول طلب وجود دارد که دانستن آن موجب میشود هم تسریع در روند پرونده باشد و هم زودتر به طلب خود برسد.پ

به طور کلی بعد از درخواست توقیف اموال زوجه می‌تواند مطالباتی را که زوج با اشخاص دیگر دارد و یا حتی موجودی حساب های بانکی زوج را توقیف کند. در مواردی نیز زوجه می‌تواند تقاضای توقیف حقوق زوج خود، نسبت به سازمان ها و یا موسسات دولتی و حتی خصوصی را داشته باشد. لازم به ذکر است که در مواجهه با این مسائل می‌توانید با دکتر زین العابدین فرهادی بهترین وکیل طلاق و مهریه نیز مشورت کنید.

مرحله بعد از توقیف اموال 

در مورد مرحله بعد از توقیف اموال فرض بفرمایید زوجه بابت مهریه اموال زوج را توقیف نموده است، حال سوال اینجاست که بعد از آن که زوجه اموال را توقیف کرد باید چه اقدامی را پیش بگیرد؟!

در پاسخ باید اینگونه عنوان کرد که زوجه باید ظرف ۱۰ روز بعد از صدور قرار تامین خواسته، دادخواست مطالبه مهریه را باید از راه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کند و اگر این ثبت انجام نشود، زوج می‌تواند با مراجعه به شعبه قضایی که دستور توقیف را صادر کرده است، تقاضای لغو توقیف مال کند.

البته قبل از توقیف اموال باید در نظر داشته باشید که اموال مورد نظر خارج از مستثنیات دین باشد که البته در خصوص مستثنیات دین در مطالب مربوطه در همین سایت به توضیح و تحلیل پرداخته شده است.

بعد از توقیف اموال برای مهریه چه باید کرد؟!

برای اینکه بدانید بعد از توقیف اموال چه میشود باید دانست که بعد از توقیف مرحله ای تحت عنوان ارزش گذاری برای اموالی مانند خودرو و ملک وجود دارد که در این مرحله با درخواست کارشناسی میتوان ملک یا خودرو توقیف شده را ارزشیابی کرد تا از آن طریق بتوان به مرحله مزایده گذاشت.

بعد از ارزش گذاری میتوان وارد مرحله مزایده شد که در این صورت به مدیون ابلاغ می‌شود که طلب را از راه دیگری رد کند و اگر امتناع ورزید ناچاراً برای جبران دین، با گذاشتن آن مال به مزایده و از محل فروش آن طلب وصول میشود.

در هر حال پیشنهاد میگردد در مواردی که میخواهید اموالی را از مدیون توقیف کنید بهتر است قبل از هر اقدامی مشاوره حقوقی در خصوص همان پرونده دریافت کنید چرا که ممکن است قبل از توقیف اموال، مدیون آن ها را از دسترس خارج کند و یا به غیر واگذار کند و با این مشاوره حقوقی و دریافت راهکارهای پیشنهادی قبل از عدم دسترسی و انتقال مال میتوانید اموال را به مرحله توقیف برسانید.

حرف آخر…

پس دانستیم که توقیف اموال مرحله آخر نیست و برای وصول مال از اموال توفیقی نیاز هست که اقداماتی صورت گیرد تا در نهایت بتوان دین خود را از مدیون مطالبه نمود. البته که از این مطلب آنچه که نیاز بود را دریافت کردیم و توضیحات مکفی ارائه شد منتهی اگر سوالی جا مانده بود و شما پیگیر پاسخ آن هستید میتوانید با طرح آن ذیل این مطلب پاسخ آن را در اسرع وقت دریافت کنید و یا اینکه می‌توانید از طریق اخد مشاوره حضوری یا غیر حضوری به صورت تلفنی و آنلاین مستقیماً از جناب آقای دکتر زین العابدین فرهادی وکیل پایه یک دادگستری راهنمایی و راهکارهای لازم را دریافت کنید.

‫3/5 (2 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی