وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

وکیل ارتشاء بابل

رشوه دادن یکی از مشکلات مهم در ادارات دولتی و بخش‌های وابسته به آن است که گاهی اوقات باعث تضییع حقوق دیگران می‌شود. تجربه نشان داده است که برای برخورد با چنین مشکلاتی باید به دنبال بهترین وکیل ارتشاء بابل باشیم.

برخی از افراد برای رسیدن به خواسته‌های غیر قانونی خود، به هر کاری دست می‌زنند و حاضرند مبلغی را به عنوان رشوه به کارمندان دولتی پیشنهاد دهند. این در حالی است که هم رشوه دهنده و هم رشوه گیرنده بر اساس قانون مجرم هستند و مجازات خواهند شد.

شما نیز اگر گرفتار این جرم شده‌‌اید و می‌خواهید حق خود را بگیرید، بهتر است یک وکیل خوب ارتشاء در بابل را پیدا کنید. اما قبل از آن‌، در ادامه مقاله همراه ما باشید تا با جرم ارتشاء و مجازات آن بیشتر آشنا شوید….

منظور از ارتشاء چیست؟

ارتشاء به معنی رشوه دادن است و در سال‌های اخیر در ادارات دولتی بسیار دیده شده است. به عبارت دیگر، سودجویان برای رسیدن به اهداف خود و پایمال کردن حقوق دیگران، اقدام به پرداخت رشوه می‌کنند. قانون گذاران نیز به منظور جلوگیری از این جرم، قوانین سفت و سختی وضع کرده‌اند که پرداخت جزای نقدی از جمله مهمترین آن‌ها است.

در ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات اداری در مورد جرم ارتشاء صحبت شده و شرایط آن به صورت دقیق آورده شده است. بر اساس این قانون، رشوه همان مالی است که توسط فرد به کارمندان دولتی داده می‌شود تا کاری را در راستای منافع همان فرد انجام دهد. بنابراین، جرم ارتشاء تنها برای کارمندان دولتی مطرح می‌شود. البته در چنین مواقعی بهتر است با بهترین وکیل ارتشاء بابل نیز مشورت کنیم.

برای پیگیری جرم ارتشاء چه مراحلی باید طی کرد؟

اگر فرد رشوه دهنده بنا به هر دلیلی از انجام عمل خود منصرف شده باشد، می‌تواند ارتشاء را گزارش داده و در این صورت تمامی مجازات‌های وی نیز در نظر گرفته نمی‌شود. به همین منظور مراحل زیر را پیگیری کند:

  • مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و تنظیم شکواییه با کمک بهترین وکیل ارتشاء بابل
  • ارجاع پرونده به دادسرا و حضور در شعبه دادسرا
  • بررسی و تحقیق پرونده از طریق دادسرا و رای نهایی قاضی

لازم به ذکر است که در تمامی این مراحل حضور یک وکیل مجرب و حرفه‌ای می‌تواند بسیاری از مشکلات را کاهش داده و روند پیگیری پرونده را تسریع کند. تجربه نشان داده است که بهترین وکیل بابل قادر به کاهش مجازات جرم ارتشاء و گرفتن حق شما از دادگاه خواهد بود.

مجازات جرم ارتشاء در قانون

همان‌طور که گفتیم، جرم ارتشاء مجازات خاص خود را دارد که در قانون به آن پرداخته شده است. بر اساس همین قانون، رشوه دهنده و رشوه گیرنده مجازات خواهند شد تا از گسترش جرم جلوگیری شود. این مجازات به شرح زیر است:

1- مجازات فرد رشوه دهنده

مجازات رشوه دهنده در ماده 588 قانون مجازات اسلامی آمده است. مطابق با این ماده، رشوه دهنده به حبس از 6 ماه تا 2 سال محکوم شده و علاوه بر آن، ممکن است قاضی حکم پرداخت جزای نقدی نیز برای آن در نظر بگیرد. لازم به ذکر است که تمامی مبلغ رشوه نیز به نفع دولت ضبط خواهد شد.

2- مجازات فرد رشوه گیرنده

مجازات فرد رشوه گیرنده نیز در ماده 3 قانون تشدید مجازات مرتکبین جرم ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری عنوان شده است. بر همین اساس، مجازات کارمندان رشوه بگیر مطابق با مبلغ رشوه تعیین می‌شود. اما این مجازات شامل پرداخت جزای نقدی و همچنین حکم انفصال از مشاغل دولتی به صورت دائم و یا موقت خواهد بود.

به دلیل اهمیت این جرم در آینده کاری کارمندان و همچنین لزوم جلوگیری از تضییع حقوق قانونی شما، پیشنهاد می‌کنیم که با بهترین وکیل ارتشاء بابل نیز مشورت کنید.

دکتر زین العابدین فرهادی؛ بهترین وکیل ارتشاء بابل

دکتر زین العابدین فرهادی وکیل پایه یک دادگستری و عضو کمیته علمی حقوقی کانون وکلای قوه قضاییه در استان مازندران است که برای وکالت پرونده‌های ارتشاء از تجربه کافی برخوردار است. ایشان استاد دانشگاه بوده و به عنوان پژوهشگر برتر حقوقی نیز شناخته شده است.

از جمله ویژگی‌های دکتر فرهادی می‌توان به تجربه بالا، تسلط روی قوانین مالی و جرم ارتشاء و همچنین حفظ حریم خصوصی موکل اشاره کرد. شما نیز برای پرسیدن سوالات حقوقی و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی می‌توانید با دکتر زین العابدین فرهادی تماس بگیرید….

 

سوالات متداول

1- چگونه با دکتر زین العابدین فرهادی، بهترین وکیل ارتشاء بابل تماس بگیریم؟

به منظور ارتباط با دکتر فرهادی، می‌توانید با شماره تلفن 09113142478 تماس بگیرید. علاوه بر آن، در پیام رسان واتس اپ نیز می‌توانید سوالات خود را مطرح نمایید.

2- ساعت کاری دکتر فرهادی چگونه است؟

دکتر فرهادی، بهترین وکیل بابل، به صورت همه روزه و  از ساعت 9 صبح تا 8 شب آماده پاسخگویی به سوالات حقوقی شما خواهند بود.

 

‫0/5 (0 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی