وبسایت حقوقی

دکتر زین العابدین فرهادی

آخرین مقالات حقوقی

وکیل ملکی نشتارود؛ بهترین وکیل ملکی و ثبتی نشتارود|دکتر فرهادی⚡️

گاهی اوقات مشکلات حقوقی ایجاد شده برای ما مربوط به املاک و قراردادهای ملکی است. به همین دلیل، کمک گرفتن از بهترین وکیل ملکی و ثبتی نشتارود می‌تواند بسیاری از این مشکلات را حل کند. چنین وکلایی قادر به گرفتن حق ما در دادگاه خواهند بود؛ زیرا حق گرفتنی است!

حال شاید از خود بپرسید که منظور از وکیل ملکی چیست؟ یک وکیل خوب ملکی و ثبتی در نشتارود چه ویژگی‌هایی دارد؟ منظور از دعوی خلع ید و دعوی رفع تصرف عدوانی در پرونده‌های ملکی چیست؟ ما در این مقاله به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم داد؛ پس تا ادامه مطلب را از دست ندهید!

وکیل ملکی به چه کسی گفته می‌شود؟

همان‌طور که می‌دانید، وکلای پایه یک دادگستری بر اساس نوع تخصص و تجربه به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که یکی از آن‌ها وکیل ملکی است. بهترین وکیل نشتارود نیز به دلیل مهارت بالا و آشنایی با قوانین ملکی و ثبتی می‌تواند از حقوق موکل خود دفاع کرده و حق او را بگیرد.

تجربه نشان داده است که حضور یک وکیل باتجربه و حرفه‌ای برای تنظیم قراردادهای ملکی باعث جلوگیری از مشکلات حقوقی شده و روند پیگیری پرونده را تسریع می‌کند. به همین دلیل، پیشنهاد ما این است که همواره با بهترین وکیل ملکی و ثبتی نشتارود مشورت کنید.

منظور از دعوی خلع ید چیست؟

از جمله دعاوی مهم در مسائل ملکی، می‌توان به دعوی خلع ید اشاره کرد. این دعوی در ماده 308 قانون مدنی مطرح شده و شرایط آن نیز عنوان شده است. خلع ید زمانی به کار می‌رود که ملک به صورت غیر قانونی توسط اشخاص دیگر تصرف شده و شما می‌خواهید آن را از تصرف خارج کنید.

دعوی خلع ید نیز به چند دسته تقسیم می‌شود که هر کدام از آن‌ها قوانین خاص خود را دارند. انواع خلع ید بر اساس قانون عبارتند از:

  • خلع ید امانی
  • خلع ید غاصبانه
  • خلع ید مشاعی

خلع ید امانی مربوط به اموالی است که به صورت امانت در اختیار شخص دیگری باشد اما به صورت قانونی مورد تصرف او قرار گرفته باشد. در چنین مواقعی بهترین وکیل ملکی نشتارود باید دعوی خلع ید امانی را مطرح نماید. خلع ید مشاعی نیز در مورد املاک مشاع است که چندین نفر می‌توانند شریک و مالک آن باشند.

دعوی خلع ید چه تفاوتی با رفع تصرف عدوانی دارد؟

شاید تصور کنید که دعوی رفع تصرف عدوانی هیچ تفاوتی با دعوی خلع ید ندارد؛ این در حالی است که تفاوت مهمی بین این دو پرونده وجود دارد که از طریق بهترین وکیل ملکی و ثبتی نشتارود مورد بررسی قرار می‌گیرد. تفاوت دعوی خلع ید و رفع تصرف عدوانی در مورد نوع مالکیت ملک است. زیرا در دعوی خلع ید شما باید مالک بودن خود را از طریق ارائه اسناد و مدارک ثابت کنید؛ اما در دعوی رفع تصرف عدوانی نیازی به ارائه سند مالکیت وجود ندارد و افراد املاک استیجاری نیز قابلیت رفع تصرف عدوانی را دارند.

در چه شرایطی می‌توان دعوی خلع ید را مطرح کرد؟

مطرح کردن دعوی خلع ید باید از طریق یک وکیل ملکی باتجربه و متخصص انجام شود. زیرا شرایط آن باید وجود داشته باشد و بتوان با ارائه ادله محکم از حق موکل دفاع کرد. بر اساس قانون، دعوی خلع ید را می‌توان در شرایط زیر مطرح نمود:

  • اموال مورد نظر به صورت غیر منقول باشند
  • باید نیت و قصد تصرف مشخص شود
  • تصرف به صورت غیر قانونی انجام شده باشد
  • مالکیت ملک به اثبات رسیده باشد

با در نظر گرفتن این شرایط، باید از یک وکیل مجرب برای تنظیم دعوی در مراجع قضایی کمک بگیریم. چنین وکلایی باید تجربه کافی در وکالت پرونده‌های ملکی را داشته باشند و به حریم خصوصی موکل نیز احترام بگذارند. در بخش بعدی با یکی از همین وکلا آشنا خواهیم شد.

دکتر زین العابدین فرهادی؛ بهترین وکیل ملکی و ثبتی نشتارود

دکتر زین العابدین فرهادی پژوهشگر برتر و استاد دانشگاه است که به عنوان وکیل پایه یک دادگستری نیز فعالیت‌های مختلفی را انجام می‌دهد. ایشان تاکنون انواع دعاوی ملکی حقوقی، ملکی کیفری و ملکی ثبتی را با موفقیت پشت سر گذاشته و تجربه لازم برای وکالت این پرونده‌ها را دارند. دکتر فرهادی همواره به حریم خصوصی موکل خود احترام گذاشته و تمام تلاش خود را برای دفاع از موکل به کار می‌گیرد.

شما نیز برای پرسیدن سوالات حقوقی خود و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی می‌توانید با دکتر فرهادی ارتباط برقرار کنید…

 

سوالات متداول

1- از چه طریقی با دکتر فرهادی، بهترین وکیل ملکی و ثبتی نشتارود ارتباط بگیریم؟

برای ارتباط با دکتر فرهادی می‌توانید با شماره تلفن 09113142478 تماس بگیرید. علاوه بر آن، ارتباط غیر حضوری از طریق پیام رسان واتس آپ نیز انجام می‌شود.

2- در چه ساعتی با دکتر فرهادی تماس بگیریم؟

به منظور تماس با دکتر فرهادی می‌توانید از ساعت 9 صبح تا 8 شب اقدام کنید اما ارسال پیام در واتس آپ به صورت شبانه‌روزی امکان‌پذیر است.

‫5/5 (1 امتیاز )
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

راه های ارتباطی با دکتر زین العابدین فرهادی